Referenties

Lucas It En Loogisch Communicatie

Klanten aan het woord

Alle problemen worden altijd snel opgepakt en verholpen, met een korte en zakelijke communicatie. Echt top! Ben zeer tevreden over de service en support.

Ecostyle Logo

Dr. Alexei Ogrel

ICT Manager EcoStyle

Wij staan garant voor betaalbare kwaliteit en goede service. Dit verlangen wij ook van bedrijven die aan ons diensten verlenen. Cloud uit Twente voldoet aan onze wensen.

B&K Bouwbedrijf

Jeroen Bekke

Directeur & Mede-eigenaar

Het belang van een goed functionerende ICT omgeving binnen onze onderneming neemt alleen maar toe. Met Cloud uit Twente hebben wij een betrouwbare partner gevonden die dit beheersbaar houdt via informeel contact en directe communicatielijnen.

Egberts Rubber B.V.

Bjorn Egberts

Business Controller

Zeer betrouwbaar. Afspraak=afspraak. Problemen worden snel opgelost.
Dank voor jullie inzet en de prettige samenwerking.

Gezondheidscentrum De Klokkenbelt

Loek Bergkamp

Huisarts

Cloud uit Twente ken ik als een groep toegewijde mensen met verstand van IT zaken. Iedereen denkt mee en weet wat er speelt. “Het werk moet klaar! En dat doen ze goed”

bennie-wilmink

Thijs Wilmink

Directeur

Cloud uit Twente biedt een goede oplossing en we zijn tevreden over de techniek en het kennisniveau. Ik zou ze zeker aanbevelen.

oranka

Marco Brandriet

CEO

Cloud uit Twente denkt met u mee en geeft advies op maat. Klant en service staan voorop. Kortom een zeer tevreden klant over Cloud uit Twente.

Travel Health Clinic

Marjo Overbeek

Manager

Wij zijn heel tevreden, ze zijn klantgericht, hebben technisch hoogstaand niveau en doen er alles aan om ons te helpen. Ik zou ze zeker aanbevelen.

Logo

Henk Smit

Operational Director

Menu