Over ons

Lucas It En Loogisch Communicatie

Twee hightech bedrijven onder de rook van de Kroezeboom bundelen hun IT-techniek, telefonie en communicatie expertise. Met ‘Cloud uit Twente’ bieden het Albergse Lucas IT B.V. en Loogisch Communicatie en IT B.V. uit Fleringen een volwaardige ICT-omgeving in de cloud. Een volledig nieuw totaalconcept. Uniek in Twente.

In de ICT-branche volgen de ontwikkelingen elkaar in een rap tempo op. Veranderingen waar Loogisch Communicatie en IT en Lucas IT voortdurend op inspelen. ‘Steeds vaker kwamen we elkaar tegen op het netwerk van de klant’, vertellen Arjan en Léon Lucas. ‘De mentaliteit van Loogisch en ons bedrijf komt sterk overeen. Twentse nuchterheid en degelijkheid, een goed advies, persoonlijk contact en een perfecte service, dat tekent ons. Bovendien hebben we allebei volop technische kennis in eigen huis, vult Henry Loohuis aan. Bedrijven willen geen versnippering, maar willen alle ICT-vraagstukken bij één speler neerleggen. Zo ontstond – onder de rook van de Kroezeboom – ‘Cloud uit Twente’.

Eén totaaloplossing

ClouduitTwente.nl levert echt alle ICT-diensten volwaardig vanuit één bedrijf. Computing & Desktop, Telefonie & Mobiel, Internet & Hosting, Printer & Netwerk. ‘Basis’ cloud oplossingen, die eenvoudig te beheren zijn en waarbij een klant alleen betaalt voor wat hij écht gebruikt. Maar ook ‘Op Maat’ oplossingen: complexe en meer geavanceerde ICT-oplossingen zoals virtualisatie van serveromgevingen of hybride oplossingen voor grotere organisaties in Oost-Nederland. ClouduitTwente.nl zoekt altijd de meest geschikte oplossing voor ieder bedrijf.

Persbericht Clouduittwente.nl

Verbeteren, besparen en ontzorgen

Dit betekent voor klanten één totaaloplossing, één aanspreekpunt en één nota. Bovendien verbetert het de efficiëntie én besparen bedrijven op hun IT-onderhoud, hun telefoniekosten en stroomkosten. ‘Met Cloud uit Twente ontzorgen wij kleine én grote organisaties volledig. Doordat wij zelf de techniek beheersen en 24/7 service bieden. Maar ook doordat we een eigen Cloud omgeving gebouwd hebben, zonder ook maar enige concessie te doen aan kwaliteit en veiligheid. Hierdoor is data altijd en overal beschikbaar. Vanuit twee datacenters in Hengelo en Amsterdam bieden we optimale vrijheid met een maximale bedrijfszekerheid. Dat geeft vertrouwen en rust, precies wat ieder bedrijf wil’, besluiten de heren Loohuis en Lucas samen. Voor meer informatie bel met 088-4800446.

Betrouwbare Twentse spelers

Loogisch Communicatie en IT B.V. is al 25 jaar een betrouwbare partner voor innovatieve zakelijke telefonie en IT-oplossingen. Lucas IT B.V. is al meer dan 16 jaar een ervaren en betrouwbare specialist in automatisering, cloud computing, internet en hosting, audiovisuele oplossingen, printing en online marketing. ClouduitTwente.nl is een samenwerking van beide bedrijven. De complete organisatie bestaat inmiddels uit 70 medewerkers en is nog steeds groeiende.

Computing & Desktop

Basis

Cloud uit Twente Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers.

Op Maat

Complexere Cloud oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt. Dedicated private Cloud oplossingen

Menu