VoIP Telefonie

U bevindt zich hier: Home / VoIP Telefonie

Traditionele telefonie kent de nodige nadelen voor bedrijven. Wegvallende verbindingen, hoge telefoonkosten of een slechte bereikbaarheid: het klinkt veel ondernemers helaas maar al te bekend in de oren. Bedrijven kiezen daarom steeds vaker voor VoIP telefonie.

VoIP telefonie is een modern en betrouwbaar alternatief voor ouderwets bellen. VoIP is een afkorting voor Voice over IP en is ook wel bekend onder de namen internetbellen, IP telefonie, internettelefonie en bellen via internet.

VoIP telefonie: ideaal voor zakelijk gebruik mini-telefonie

Hoewel VoIP telefonie in eerste instantie wellicht ingewikkeld klinkt, werkt het eigenlijk bijzonder eenvoudig. Tijdens een telefoongesprek wordt de spraak namelijk niet verzonden over een telefoonlijn, maar over een internetverbinding.

Het telefoonsignaal wordt automatisch omgezet van analoog naar digitaal en vice versa, waardoor een aparte analoge of digitale telefoonlijn niet langer vereist zijn. Ook dure telefoonlijnen of complexe hardware telefooncentrales behoren hiermee definitief tot het verleden.

VoIP telefonie biedt vele voordelen

De voordelen van VoIP telefonie voor particulieren en bedrijven zijn talrijk. Een IP telefoon benut beschikbare bandbreedte, wat enorm in de kosten scheelt ten opzichte van een telefooncentrale. En daar waar een conventionele koperverbinding gevoelig is voor ruis, is de gesprekskwaliteit bij VoIP bellen ongeëvenaard hoog.

Maar hier houden de voordelen van VoIP telefonie niet op. Een kantoor dat gebruik maakt van IP telefonie heeft te maken met een stuk minder bekabeling, is beter bereikbaar en kan gebruik maken van geïntegreerde diensten zoals bijvoorbeeld videobellen.

Voordelig VoIP bellen via Cloud uit Twente

Cloud uit Twente biedt u als klant een breed aanbod aan mogelijkheden op het gebied van VoIP telefonie. Wilt u zakelijke telefonie via internet toevoegen aan uw huidige IT-omgeving? Geen enkel probleem, de specialisten van Cloud uit Twente adviseren u graag over een aanpak op maat.

In sommige gevallen kunnen wij de VoIP telefonie zelfs verzorgen op uw bestaande server hardware en binnen de beheer- en beveiligingsprocessen die nu al van toepassing zijn op uw IT-omgeving. Wij ondersteunen meerdere redundantieopties, waardoor u verzekerd bent van kwalitatief hoogwaardige zakelijke telefonie.

Zakelijk bellen via internet

Het overstappen van traditionele telefonie op VoIP telefonie hoeft minder voeten in de aarde te hebben dan u denkt. Tijdens de transitiefase krijgt u optimale begeleiding van Cloud uit Twente, waardoor de medewerkers van uw bedrijf al snel niet anders meer willen dan internetbellen.

Natuurlijk bieden wij naast onze VoIP telefonie diensten nog diverse andere cloud services aan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming of heeft u aanvullende vragen over een dienst? Neem dan contact op via info@clouduittwente.nl of bel ons op 088 – 4800446.

Basis »


Cloud uit Twente Computing Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers. Cloud oplossingen zijn er in veel variaties.

Klik hier voor meer informatie »

Op Maat »


Complexere Cloud oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt.

Klik hier voor meer informatie »

Telefonie & Mobiel

Basis

Cloud uit Twente Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers. Geen lange looptijden of formulieren.

Op maat

Cloud uit Twente Op Maat is de zakelijke telefonie- en IT-oplossing voor grotere organisaties waar hoogwaardige communicatie een essentiële rol speelt.

Computing & Desktop

Basis

Cloud uit Twente Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers.

Op Maat

Complexere Cloud oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt. Dedicated private Cloud oplossingen

Internet & Hosting

Basis

Cloud Webhosting: zakelijke webhosting voorzien van hoogwaardige mail afhandeling, inclusief domeinnaam.

Op maat

Complexere Hosting of Internet oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt.

Printers & Netwerk

Basis

Printers en Multifunctionals kunt u kopen of leasen tegen scherpe tarieven, eventueel inclusief onderhoud en/of toners

Op maat

Complexere Printing en Netwerk oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt.

Klanten aan het woord

Onze disciplines

Hosted Desktops

Cloud Anti-Spam & Antivirus

Office 365

Software

Networking

Virtualisatie

Cloud Filebox

Cloud Server (VPS)

Google Apps

Security

WiFi

Colocatie & Datacenter

Cloud Back-up

Cloud Exchange Online

Hardware

Back-up & Storage

Systeem- & Netwerkbeheer

27x7 Monitoring