VAMO

U bevindt zich hier: Home / VAMO

Een goede bereikbaarheid is voor veel ondernemingen een topprioriteit. Helaas bent u als ondernemer niet bereikbaar op uw vaste nummer wanneer u buiten de deur bent. Dit levert geïrriteerde klanten op en zorgt voor onnodige vertraging in de samenwerking. VAMO brengt hier verandering in.

VAMO staat voor Vast Mobiel Integratie en is een techniek die uw vaste en mobiele telefoon naadloos in elkaar laat overgaan. Dit verhoogt niet alleen de bereikbaarheid van uw bedrijf, maar vergroot ook nog eens de flexibiliteit van uw medewerkers.

VAMO: Vast Mobiel Integratie bij zakelijke telefonie mini-telefonie

Is dit de eerste keer dat u hoort over VAMO? Geen nood, want de materie is allesbehalve complex te noemen. VAMO is in feite niets anders dan het koppelen van uw vaste nummer aan uw mobiele telefoon.

Hierdoor bent u niet alleen altijd bereikbaar op één vast nummer, maar kunt u zelfs op uw mobiel gebruikmaken van de functionaliteiten van een vast toestel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan doorverbinden en conference calls. VAMO is tegenwoordig onmisbaar om op moderne wijze zaken te doen.

De vele voordelen van VAMO op een rijtje

VAMO biedt gebruikers van zakelijke telefonie diverse grote voordelen. Het allergrootste voordeel is nog wel de direct merkbare verbetering van het klantcontact. Ook contact met collega’s onderling zal soepeler en efficiënter verlopen. Voor klanten schept de nieuwe situatie duidelijkheid: u bent op één vast nummer bereikbaar. Wel zo handig!

Ondertussen beschikt u zelf over de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt: u bent immers op elke mobiele telefoon bereikbaar. Uw verhoogde bereikbaarheid zorgt hierdoor niet alleen voor een professionele uitstraling, maar maakt ook uw eigen leven gemakkelijker.

VAMO betrouwbaar en voordelig bij Cloud uit Twente

Zakelijke telefonie wordt een stuk eenvoudiger wanneer u kiest voor VAMO bij Cloud uit Twente. Wilt u niet langer potentiële klanten mislopen en altijd en overal bereikbaar zijn? Dan is Vast Mobiel Integratie uw ideale oplossing.

Ook in financieel opzicht bent u voordelig uit, want de tarieven voor VAMO zijn bij Cloud uit Twente zeer aantrekkelijk. Daarnaast krijgt u van ons één heldere factuur voor zowel uw vaste- als mobiele telefonie. Erg overzichtelijk!

Vast nummer koppelen aan mobiel

Heeft u een grote onderneming en veel contactmomenten met klanten en collega’s? Dan zijn de VAMO diensten van Cloud uit Twente zeker geen overbodige luxe. Maar ook voor kleinere ondernemingen met minder complexe eisen is Vast Mobiel Integratie in veel gevallen een meerwaarde.

Uiteraard krijgt u zorgvuldige begeleiding tijdens uw overstap naar VAMO, zodat de transitie vloeiend en efficiënt verloopt. Heeft u advies nodig voor de beste aanpak voor uw specifieke situatie? Stuur dan vrijblijvend een mail naar info@clouduittwente.nl of bel naar 088 – 4800446.

Basis »


Cloud uit Twente Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers. Geen lange looptijden of formulieren.

Klik hier voor meer informatie »

Op Maat »


Cloud uit Twente Op Maat is de zakelijke telefonie- en IT-oplossing voor grotere organisaties waar hoogwaardige communicatie een essentiële rol speelt.
Klik hier voor meer informatie »

Telefonie & Mobiel

Basis

Cloud uit Twente Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers. Geen lange looptijden of formulieren.

Op maat

Cloud uit Twente Op Maat is de zakelijke telefonie- en IT-oplossing voor grotere organisaties waar hoogwaardige communicatie een essentiële rol speelt.

Computing & Desktop

Basis

Cloud uit Twente Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers.

Op Maat

Complexere Cloud oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt. Dedicated private Cloud oplossingen

Internet & Hosting

Basis

Cloud Webhosting: zakelijke webhosting voorzien van hoogwaardige mail afhandeling, inclusief domeinnaam.

Op maat

Complexere Hosting of Internet oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt.

Printers & Netwerk

Basis

Printers en Multifunctionals kunt u kopen of leasen tegen scherpe tarieven, eventueel inclusief onderhoud en/of toners

Op maat

Complexere Printing en Netwerk oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt.

Voordelen van cloud telefonie

Bij virtualisatie wordt telefonie, of een breder palet aan communicatieoplossingen, toegevoegd aan uw bestaande IT-omgeving. Soms zelfs op bestaande server hardware en binnen de beheers- en beveiligingsprocessen die al gelden voor de rest van uw IT-omgeving. Door diverse redundantieopties te ondersteunen, wordt aan de hoge kwaliteitseisen voor telefonie voldaan.

Met de VAMO-toepassing (vast mobiel integratie) gaan uw vaste en mobiele telefoon naadloos in elkaar over. U bent altijd en overal bereikbaar onder één zakelijk nummer. U bepaalt zelf wat het beste aansluit bij de eisen en wensen van uw organisatie. Geef uw medewerkers de vrijheid om gebruik te maken van VAMO op hun eigen voorwaarden. VAMO verbetert de kwaliteit van het contact met klanten en collega’s aanzienlijk.

Een contact center-oplossing is alles wat u nodig heeft om effectief klantcontact op- en uit te bouwen. Met onze contact center oplossingen kunt u de productiviteit van de werknemers sturen en de bedrijfskosten in de hand houden. Dankzij integratie met systeem voor backoffice zoals CRM wordt het mogelijk dat u de juiste informatie op het juiste moment tot uw beschikking heeft. Een win-win situatie voor u en voor de klant.

Met onze toepassingen heeft u één toegangspunt voor al uw communicatie en samenwerking. Realtime toegang tot iedereen binnen een organisatie, in of buiten het gebouw, door spraak, video bellen, instant messaging, audio- en webconferencing. U verhoogt de efficiëntie van de communicatie. Samenwerken wordt effectief en eenvoudig, ongeacht waar medewerkers zich bevinden.

Met de samenwerkingsoplossingen bespaart u kosten door efficiënter werken, verbetert productiviteit en innovatie, geeft u medewerkers meer flexibiliteit en betrekt u de juiste mensen eenvoudiger bij projecten en vergaderingen.

Een groeiend aantal werknemers brengt het merendeel van hun werktijd door buiten kantoor. Ook intern wordt steeds meer gebruik gemaakt van mobiele toepassingen. Men moet, nu meer dan ooit, direct in contact staan met de klant en collega’s binnen de gehele organisatie. Onze mobiele toepassingen zorgen er voor dat u thuis of onderweg dezelfde communicatiemogelijkheden heeft, dat communicatie kan verlopen via desktop, tablet, laptop, smartphone en dat uw identiteit met u mee reist, ongeacht locatie en telefoonnummer.

Klanten aan het woord

Onze disciplines

Cloud telefonie

Samenwerken met databases

Private GSM

Unified communications

Mobiele toepassingen

Contact Center oplossingen

Vast Mobiel Integratie