Telefonie & Mobiel

U bevindt zich hier: Home / Telefonie & Mobiel

Cloud Zakelijke Telefonie  

Wij kunnen zakelijke telefonie op verschillende manieren optimaliseren. Met ons eigen, zeer betrouwbare hosted platform kunnen wij via een cloud oplossing en tegen een vast tarief per maand alle communicatie functionaliteiten leveren, alsof de telefooncentrale bij u op locatie staat. Telefonie uit de cloud houdt in dat telefoongesprekken worden gevoerd over een hoogwaardige IP-verbinding (internet). De spraak (en eventueel video) is van zeer goede HD-kwaliteit, de mogelijkheden zijn erg uitgebreid, de flexibiliteit hoog (aangezien de oplossing mee kan bewegen met de dynamiek van uw organisatie) en de kosten lager dan bij traditionele telefonie.

Voordelen zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie via de cloud maakt het mogelijk om te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen: alles is precies af te stemmen op de wensen en behoeftes van uw organisatie. Daarnaast profiteert u bij Cloud uit Twente in al onze abonnementen zakelijke telefonie van onbeperkt bellen.

Basis »


Cloud uit Twente Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers. Geen lange looptijden of formulieren.

Klik hier voor meer informatie »

Op Maat »


Cloud uit Twente Op Maat is de zakelijke telefonie- en IT-oplossing voor grotere organisaties waar hoogwaardige communicatie een essentiële rol speelt.
Klik hier voor meer informatie »

Telefonie & Mobiel

Basis

Cloud uit Twente Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers. Geen lange looptijden of formulieren.

Op maat

Cloud uit Twente Op Maat is de zakelijke telefonie- en IT-oplossing voor grotere organisaties waar hoogwaardige communicatie een essentiële rol speelt.

Computing & Desktop

Basis

Cloud uit Twente Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers.

Op Maat

Complexere Cloud oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt. Dedicated private Cloud oplossingen

Internet & Hosting

Basis

Cloud Webhosting: zakelijke webhosting voorzien van hoogwaardige mail afhandeling, inclusief domeinnaam.

Op maat

Complexere Hosting of Internet oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt.

Printers & Netwerk

Basis

Printers en Multifunctionals kunt u kopen of leasen tegen scherpe tarieven, eventueel inclusief onderhoud en/of toners

Op maat

Complexere Printing en Netwerk oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt.

Functionaliteiten van cloud telefonie

Bij virtualisatie wordt telefonie, of een breder palet aan communicatieoplossingen, toegevoegd aan uw bestaande IT-omgeving. Soms zelfs op bestaande server hardware en binnen de beheers- en beveiligingsprocessen die al gelden voor de rest van uw IT-omgeving. Door diverse redundantieopties te ondersteunen, wordt aan de hoge kwaliteitseisen voor telefonie voldaan. Lees bijvoorbeeld meer over de mogelijkheden van VoIP Telefonie

Met de VAMO-toepassing (vast mobiel integratie) gaan uw vaste en mobiele telefoon naadloos in elkaar over. U bent altijd en overal bereikbaar onder één zakelijk nummer. U bepaalt zelf wat het beste aansluit bij de eisen en wensen van uw organisatie. Geef uw medewerkers de vrijheid om gebruik te maken van VAMO op hun eigen voorwaarden. VAMO verbetert de kwaliteit van het contact met klanten en collega’s aanzienlijk.

Een contact center-oplossing is alles wat u nodig heeft om effectief klantcontact op- en uit te bouwen. Met onze contact center oplossingen kunt u de productiviteit van de werknemers sturen en de bedrijfskosten in de hand houden. Dankzij integratie met systeem voor backoffice zoals CRM wordt het mogelijk dat u de juiste informatie op het juiste moment tot uw beschikking heeft. Een win-win situatie voor u en voor de klant.

Met onze toepassingen heeft u één toegangspunt voor al uw communicatie en samenwerking. Realtime toegang tot iedereen binnen een organisatie, in of buiten het gebouw, door spraak, video bellen, instant messaging, audio- en webconferencing. U verhoogt de efficiëntie van de communicatie. Samenwerken wordt effectief en eenvoudig, ongeacht waar medewerkers zich bevinden.

Met de samenwerkingsoplossingen bespaart u kosten door efficiënter werken, verbetert productiviteit en innovatie, geeft u medewerkers meer flexibiliteit en betrekt u de juiste mensen eenvoudiger bij projecten en vergaderingen.

Een groeiend aantal werknemers brengt het merendeel van hun werktijd door buiten kantoor. Ook intern wordt steeds meer gebruik gemaakt van mobiele toepassingen. Men moet, nu meer dan ooit, direct in contact staan met de klant en collega’s binnen de gehele organisatie. Onze mobiele toepassingen zorgen er voor dat u thuis of onderweg dezelfde communicatiemogelijkheden heeft, dat communicatie kan verlopen via desktop, tablet, laptop, smartphone en dat uw identiteit met u mee reist, ongeacht locatie en telefoonnummer.

Klanten aan het woord

Onze disciplines

Cloud telefonie

Samenwerken met databases

Private GSM

Unified communications

Mobiele toepassingen

Contact Center oplossingen

Vast Mobiel Integratie