Internet & Hosting

U bevindt zich hier: Home / Internet & Hosting

Internet & Hosting

Webhosting, webshops, applicaties en de beschikbaarheid daarvan wordt steeds belangrijker: het gaat over uw e-mail en de bereikbaarheid online. Beide belangrijke bedrijfscommunicatiemiddelen. Zonder brandstof kunt u niet rijden en zonder internet komt er geen mail binnen. Wij geven onafhankelijk advies en koppelen onze diensten graag aan het beste internetaanbod op uw locatie. Denk hierbij aan Mobiele, Koper, Kabel of Glasvezel internetoplossingen

[virtual_slide_box id=”9″]
[virtual_slide_box id=”7″]

Telefonie & Mobiel

Basis

Cloud uit Twente Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers. Geen lange looptijden of formulieren.

Op maat

Cloud uit Twente Op Maat is de zakelijke telefonie- en IT-oplossing voor grotere organisaties waar hoogwaardige communicatie een essentiële rol speelt.

Computing & Desktop

Basis

Cloud uit Twente Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers.

Op Maat

Complexere Cloud oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt. Dedicated private Cloud oplossingen

Internet & Hosting

Basis

Cloud Webhosting: zakelijke webhosting voorzien van hoogwaardige mail afhandeling, inclusief domeinnaam.

Op maat

Complexere Hosting of Internet oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt.

Printers & Netwerk

Basis

Printers en Multifunctionals kunt u kopen of leasen tegen scherpe tarieven, eventueel inclusief onderhoud en/of toners

Op maat

Complexere Printing en Netwerk oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt.

Functionaliteiten van de cloud

Cloud uit Twente biedt Zakelijke Webhosting pakketten waarmee u niet alleen uw complete webhosting regelt, maar ook uw domeinregistratie en e-mail. Dit alles in één pakket geregeld bij één betrouwbare provider.

Zakelijk internettoegang via Mobiel, xDSL, Kabel en Glasvezel. Cloud uit Twente levert dataverbindingen van de belangrijkste infrastructuurleveranciers in Nederland – en daarbuiten. Daardoor bent u verzekerd van een onafhankelijk advies als het gaat om de oplossing die in uw situatie de beste prijs/prestatieverhouding. Denk ook aan specifieke oplossingen, zoals Voice Only lijnen (gegarandeerde spraak internet technologieën).

Private Cloud Server Dedicated: Uw eigen virtuele applicatieserver in de Cloud, zowel apart af te nemen als in de Hosted Desktop omgeving. We bieden unieke mogelijkheden als het gaat om bijvoorbeeld: Virtualisatie van serveromgevingen; Verplaatsing van ICT-infrastructuur naar het datacenter; Hosting van bedrijfskritische applicaties; Hosting van websites met een hoge piekbelasting; of een complete fallback voor uw gehele ICT-omgeving.

Configuratie van uw Cloud Server: Een Cloud Server is een flexibele oplossing, waarmee u rekenkracht, geheugen, data-opslag en dataverkeer geheel op uw bedrijfsbehoeften afneemt. U kunt zelf bepalen of (en in hoeverre) de Cloud Server al is ingericht en/of beheerd.

Uw eigen mailserver in de Cloud. Exchange Online (Hosted Exchange) is een volledige mailserver in de Cloud op basis van Microsoft Exchange. Het voordeel is dat u uw e-mail, agenda en contacten gemakkelijk met collega’s of vrienden deelt. Daarnaast maakt u gebruik van zeer gebruiksvriendelijke webmail (Microsoft Outlook Webaccess) en zeer ruime mailboxen.

U heeft gelijk een volledige synchronisatie van uw e-mail op smartphone, tablet, PC of MAC (tevens offline). Ook aan de beveiliging is gedacht door een versleutelde SSL verbinding. Mailboxen per maand: U neemt mailboxen af per maand. Zo bent u erg flexibel en zit u niet langer vast aan mailboxen die niet meer gebruikt worden. Cloud uit Twente kan de volledige inrichting verzorgen, maar ook de data migratie van uw e-mail data naar de Cloud.

Private Cloud Storage: Uw eigen online Cloud storage, veilig en overal beschikbaar: eindelijk een volwaardig alternatief voor een zakelijke dropbox. De data staat veilig in Nederland en wij verzorgen de back-up in ons twin datacenter met een netwerkdrive in de Cloud.

U wilt zelf niet langer een eigen NAS server of fileserver met de kosten van beheer, back-up, beveiliging en stroomkosten. Uw werkstation of laptop maakt contact met de netwerkschijf in de Cloud. Daarnaast is er een synchronisatie en offline toegang van netwerkschijf met uw lokale PC, laptop, tablet of Smartphone. Tevens bieden we mobile device management. Bij verlies of diefstal kunnen we de data remote verwijderen van uw mobiele apparaat of laptop.

Uw bedrijfsgegevens of zelfs uw gehele server via een image veilig opgeslagen met behulp van Cloud uit Twente Remote Back-up. Met Remote Back-up maakt u eenvoudig én veilig een back-up van uw data op een laptop, PC of netwerkserver. U hoeft zelf niet te investeren in dure back-up-apparatuur, maar maakt gebruik van de back-up faciliteiten van Cloud uit Twente via uw breedbandverbinding in twee fysiek gescheiden DataCenters (high availiability). Cloud uit Twente Cloud RemoteBackup wordt geleverd inclusief gebruiksvriendelijke en fraaie software, zodat u snel aan het werk kunt.

Cloud AntiVirus inclusief 24×7 monitoring: biedt de beste bescherming en optimale performance voor uw netwerk. Cloud Alert Antivirus is voorzien van het bekroonde Bitdefender® Internet Security platform met optimale bescherming gekoppeld aan een alarmeringssysteem bij een virus uitbraak. Een virus zal proactief opgemerkt worden. Daarnaast kunnen we laten zien in een rapportage hoe veilig uw netwerk is. Cloud Security voor endpoints: Biedt-nummer één technologie en centraal beheerde beveiliging voor desktops en servers, zonder kosten van traditionele in huis oplossingen.

Cloud Alert AntiSpam: Managed AntiSpam inclusief E-mail Security. Wij bieden de technologisch meest geavanceerde oplossing van dit moment. Door alle data van uw mailverkeer te filteren op een veilige fysieke afstand van uw bedrijfsnetwerk. Geïnfecteerde mail en SPAM worden daar gedetecteerd en komen niet binnen uw eigen netwerk terecht, zodat uw bedrijfsprocessen niet in gevaar komen. Onze oplossing is steeds up to date om de nieuwste virussen en SPAM te detecteren (24×7), zonder dat u hier omkijken naar heeft of extra moet investeren in hard- en software. SPAM filtering: Geavanceerde en gepatenteerde technologie tegen ongewenste e-mail.

Cloud uit Twente heeft een ruim portfolio aan SAAS (Software as a Service) en PAAS (Platform as a Service) oplossingen. Denk aan oplossingen zoals Cloud Antispam, Cloud Backup, Cloud Webhosting, Cloud Monitoring. Bij PAAS oplossingen moet u denken aan Cloud VPS servers of Applicatiestreaming.

Met WiFi van Cloud uit Twente maken medewerkers of gasten overal in het pand gebruik van internet. Draadloos, met een mobiele telefoon, tablet of laptop. WiFi zorgt voor gemak, mobiliteit en productiviteit. Het toenemend gebruik van WiFi en Voice over WiFi (voor data en spraak) maakt het managen en beveiligen van het WiFi-netwerk van groot belang voor ondernemingen in iedere branche. Onze specialisten verrichten voorafgaand aan de implementatie een analyse en WiFi meting waardoor dekking en veiligheid gegarandeerd zijn.

We hebben een selectief en uitgebalanceerd WiFi portfolio. Niet elk merk is voor elke oplossing geschikt. Wi-Fi wordt ook een steeds kritischer oplossing. Denk aan indooroplossingen zoals Horeca, discotheek, (productie)logistiek, retail, zorginstellingen, kantoorpanden, theaters. Outdoor oplossingen: Evenemententerreinen, campings, bungalowparken, sportcomplexen, agrarische omgevingen. Special oplossingen: Skyboxen, Concours Hippique, evenementen en beurzen. Onze merken zijn ZyXEL, Engenius, Aerohive en Meru.

Cloud Uit Twente installeert WiFi op locatie, maar kan u ook voorzien van WaaS (WiFi as a service). Dit is WiFi uit ‘de Cloud’. Het WaaS-programma is een complete, gebruiksklare oplossing voor draadloze LAN’s van ondernemingen. Onze benadering richt zich op proactief beheer van uw netwerk voor u. We gebruiken de nieuwste softwaretools om de gezondheid van uw netwerken te bewaken en prestaties te optimaliseren. Met WaaS heeft u een perfect draadloos netwerk voor een vast bedrag per maand zonder investering. Bovendien heeft u geen enkel omkijken naar beheer en onderhoud.

Wij beschikken over de expertise en producten om u te ondersteunen of desgewenst volledig te ontzorgen bij de realisatie van een goed werkende wireless netwerkomgeving op iedere locatie.

Klanten aan het woord

Onze disciplines

Webhosting

Glasvezel lijnen

Cloud Anti-Spam & Antivirus

Domeinnamen

DSL lijnen

Internetverbinding

Voice Only lijnen