Cloud Opslag

U bevindt zich hier: Home / Cloud Opslag

Traditionele IT-omgevingen brengen veel beperkingen met zich mee. Ook het beheer en onderhoud ervan kent de nodige nadelen zoals hoge kosten, gebrekkige schaalbaarheid en geringe flexibiliteit. In de vorm van cloud opslag is er voor bedrijven tegenwoordig echter een uitstekende oplossing.

Cloud opslag begint langzaamaan de norm te worden in elk bedrijf. Ondernemers merken dat de huidige IT-oplossingen niet meer beantwoorden aan hun behoeften. Een overstap naar cloud diensten is vroeg of laat dan ook onvermijdelijk.

Cloud opslag gratis of cloud opslag zakelijk?

Cloud opslag is tegenwoordig vooral bekend vanwege gratis diensten zoals cloud opslag van Google, cloud opslag van Mega en cloud opslag van Apple. Ook voor zakelijke gebruikers biedt cloud opslag echter de nodige voordelen.

Cloud opslag zakelijk ontneemt u de zorg voor eigen servers. Uw bestanden worden opgeslagen in de cloud: in een professioneel datacenter waar uw data uitermate veilig is. Hierdoor heeft u op elke locatie ter wereld en met elk denkbaar apparaat toegang tot uw belangrijke bestanden.

Cloud opslag vergelijk: waar opslaan in de cloud?

Cloud opslag biedt niet alleen particulieren, maar ook ondernemers veel voordelen. U heeft geen omkijken meer naar de opslag van uw data en heeft de zekerheid dat uw bestanden overal toegankelijk zijn. Een prettig idee!

Cloud opslag biedt u echter meer dan locatieonafhankelijk werken en een mobiele kantooromgeving. Met opslag in de cloud bespaart u namelijk veel beheer- en onderhoudskosten. U hoeft immers geen eigen opslagfaciliteiten meer te beheren.

Voordelige cloud opslag van Cloud uit Twente

Cloud uit Twente biedt u als gebruiker diverse vormen van cloud opslag. Wilt u als ondernemer op eenvoudige wijze bestanden opslaan in de cloud? Dan zijn FileCloud (filebox in de cloud) en Cloud Back-up uw ideale cloud oplossingen uit ons Cloud Computing Basis pakket.

Heeft u een groot bedrijf en heeft u behoefte aan geavanceerde cloud opslag op maat? Kies dan voor ons speciale Cloud uit Twente Computing Op Maat pakket. Wij adviseren u graag over de ideale cloud oplossingen voor uw specifieke situatie.

Gemakkelijk uw data opslaan in de cloud 

Jarenlang heeft u geïnvesteerd in de veilige opslag van uw belangrijke data. Wij begrijpen dan ook dat overstappen naar cloud opslag even wennen voor u is. Het is echter absoluut noodzakelijk om de veiligheid van uw data op termijn te blijven garanderen.

Een overstap naar cloud opslag blijkt in de praktijk vaak opvallend vloeiend te verlopen en brengt direct kostenbesparingen met zich mee. Wilt u meer informatie over de cloud oplossingen van Cloud uit Twente? Mail ons dan op info@clouduittwente.nl of bel naar 088 – 4800446.

Basis »


Cloud uit Twente Computing Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers. Cloud oplossingen zijn er in veel variaties.

Klik hier voor meer informatie »

Op Maat »


Complexere Cloud oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt.

Klik hier voor meer informatie »

Telefonie & Mobiel

Basis

Cloud uit Twente Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers. Geen lange looptijden of formulieren.

Op maat

Cloud uit Twente Op Maat is de zakelijke telefonie- en IT-oplossing voor grotere organisaties waar hoogwaardige communicatie een essentiële rol speelt.

Computing & Desktop

Basis

Cloud uit Twente Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers.

Op Maat

Complexere Cloud oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt. Dedicated private Cloud oplossingen

Internet & Hosting

Basis

Cloud Webhosting: zakelijke webhosting voorzien van hoogwaardige mail afhandeling, inclusief domeinnaam.

Op maat

Complexere Hosting of Internet oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt.

Printers & Netwerk

Basis

Printers en Multifunctionals kunt u kopen of leasen tegen scherpe tarieven, eventueel inclusief onderhoud en/of toners

Op maat

Complexere Printing en Netwerk oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt.

Klanten aan het woord

Onze disciplines

Hosted Desktops

Cloud Anti-Spam & Antivirus

Office 365

Software

Networking

Virtualisatie

Cloud Filebox

Cloud Server (VPS)

Google Apps

Security

WiFi

Colocatie & Datacenter

Cloud Back-up

Cloud Exchange Online

Hardware

Back-up & Storage

Systeem- & Netwerkbeheer

27x7 Monitoring