De vele voordelen van vast mobiel integratie

“Vast mobiel integratie” is een veelgebruikte term binnen de telefoniebranche. Maar, wat houdt het precies in en wat zijn de voordelen van vast mobiel integratie? Met vast mobiel integratie (VAMO) wordt voornamelijk ingespeeld op het feit dat werknemers steeds minder een vaste werkplek hebben. Personeel is vaak onderweg, op afspraak bij de klant of werkt vanuit huis. Echter blijft de verwachting in stand dat ze te allen tijde telefonisch bereikbaar zijn. VAMO biedt hier een oplossing voor en de voordelen van vast mobiel integratie zijn divers.

Vast mobiel integratie: hoe werkt dit?

De term vast mobiel integratie klinkt complex, maar het tegendeel is waar. Vast mobiel integratie betekent dat het mobiele nummer wordt gekoppeld aan het vaste telefoonnummer. Een mobiele telefoon wordt hierdoor onderdeel van de vaste telefonieomgeving. Dit betekent dat u op één telefoonnummer altijd bereikbaar bent, zowel op kantoor als buiten kantoor. Uw mobiele telefoon heeft met vast mobiel integratie dezelfde functionaliteiten als de telefoon op kantoor, waardoor u gemakkelijk gesprekken kunt doorverbinden of in de wachtstand kunt zetten.

De voordelen van vast mobiel integratie

Een voordeel van vast mobiel integratie is dat u klanten of collega’s maar één telefoonnummer hoeft te verstrekken waarop u bereikbaar bent. Het is niet nodig om een vast telefoonnummer voor kantoor én ook nog eens een mobielnummer te geven. Dit voorkomt dat klanten of collega’s eerst het vaste nummer bellen en wanneer er niet opgenomen wordt het mobiele nummer proberen. Dit is voor klanten en collega’s tijdrovend en voor uzelf onoverzichtelijk omdat ze op beide nummers een voicemail bericht kunnen achterlaten. Met vast mobiel integratie is dit probleem opgelost. U maakt namelijk gebruik van één voicemail box. Ingesproken berichten controleren op meerdere telefoonnummers is met vast mobiel integratie verleden tijd. Daarnaast is het voordeel van vast mobiel integratie dat collega’s kunnen zien of u in gesprek bent, ook al belt u met uw mobiele telefoon en bent u niet op dezelfde locatie.

Vast mobiel integratie bij ClouduitTwente

Voor zowel kleine als grote ondernemingen biedt ClouduitTwente betrouwbare en voordelige vast mobiel integratie. Deze oplossingen maken we op maat waardoor deze altijd aansluiten op uw situatie en specifieke wensen. Met VAMO van ClouduitTwente zorgt u ervoor dat zowel u, als uw collega’s efficiënt kunnen werken en benut u de vele voordelen van vast mobiel integratie.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen met vast mobiel integratie? Neem contact op met ClouduitTwente. We zijn te bereiken op 088 4800446 of u kunt uw vraag sturen naar info@clouduittwente.nl.