Printers & Netwerk

U bevindt zich hier: Home / Printers & Netwerk

Printers & Netwerk

Door de ruime ervaring die wij op het gebied van printers en multifunctionals kunnen wij u de printoplossing aanbieden, die het beste bij u past. Naast een passende printoplossing kunt u bij ons ook terecht voor software oplossingen, installatie, onderhoud en toners voor uw printer of multifunctional en beschikken over een eigen technische dienst.
Netwerk: data-infrastructuur. Een uitstekende data-infrastructuur is een onmisbare schakel in de voorzieningen van uw kantoorautomatisering. Denk aan veilige toegang tot bedrijfsdocumenten. Spraak wordt ook steeds vaker over het netwerk verzonden. Een onderbreking of vertraging in het netwerk maakt goede communicatie onmogelijk. Een betrouwbaar netwerk is daarom onontbeerlijk. Efficiëntie en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Basis »


Printers en Multifunctionals kunt u kopen of leasen tegen scherpe tarieven, eventueel inclusief onderhoud en/of toners.

Klik hier voor meer informatie »

Op Maat »


Complexere Printing en Netwerk oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt.

Klik hier voor meer informatie »

Telefonie & Mobiel

Basis

Cloud uit Twente Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers. Geen lange looptijden of formulieren.

Op maat

Cloud uit Twente Op Maat is de zakelijke telefonie- en IT-oplossing voor grotere organisaties waar hoogwaardige communicatie een essentiële rol speelt.

Computing & Desktop

Basis

Cloud uit Twente Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers.

Op Maat

Complexere Cloud oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt. Dedicated private Cloud oplossingen

Internet & Hosting

Basis

Cloud Webhosting: zakelijke webhosting voorzien van hoogwaardige mail afhandeling, inclusief domeinnaam.

Op maat

Complexere Hosting of Internet oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt.

Printers & Netwerk

Basis

Printers en Multifunctionals kunt u kopen of leasen tegen scherpe tarieven, eventueel inclusief onderhoud en/of toners

Op maat

Complexere Printing en Netwerk oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt.

Printing

Het meest vrije model. U koopt een printer of multifunctional en zit nergens aan vast.
Het kopen van een printer of multifunctional kan nog steeds erg aantrekkelijk zijn.
Wij bekijken vaak beide opties, zowel de koop als bv. lease.

Het leasen van een printer kan aantrekkelijk zijn. Het is een makkelijke instap, vaak voordelig en ook flexibel. Onderhoud en reparatie is inbegrepen en u wordt niet geconfronteerd met investeringskosten. Vaak wordt gekozen voor zekerheid.

We bieden een zeer uitgebereid gamma aan milieuvriendelijke en efficiënte laserprinters. Printen in kleur, in zwart wit of dubbelzijdig afdrukken – u bent altijd verzekerd van een hoge kwaliteit; haarscherpe foto’s, heldere grafieken en perfect leesbare teksten.

Printen, scannen, faxen, kopiëren met slechts één apparaat? Dat kan met de geavanceerde multifunctionals. Printen, op A3- of A4-formaat, kopiëren in zwart wit of kleur, gescande documenten doorsturen via het netwerk of versturen per mail of fax, het kan allemaal met slechts één machine. Onze multifunctionals bieden diverse papierverwerkingsopties, beschikken over geavanceerde techniek, eenvoudig te bedienen en net als onze andere apparaten snel, geruisloos en milieuvriendelijk.

U wilt werktekeningen, plattegronden of technische tekeningen of andere originelen met een groot formaat printen? Voor ons ‘n kleine moeite. De grootformaatprinter scannen en printen tot A0-formaat en doen dat op desgewenst standaard papier, kalkpapier of zelfs transparant materiaal. De printers geven volle vlakken perfect weer en missen ook de fijnste haarlijnen niet. Onze grootformaatprinters werken snel en nauwkeurig – een prettig idee wanneer maatvaste resultaten een vereiste zijn.

Wij bieden u onder andere de plotters van de merken HP, Canon (Océ) en Epson aan. De groot formaat printers excelleren in afdrukkwaliteit, functionaliteit en bedieningsgemak. Standaard voorzien van netwerkvoorbereiding bieden de apparaten nog talloze opties – wij geven u graag meer informatie.

Met ZyXEL ZyWALL Security Solutions bent u zeker van een uitmuntende beveiliging, voor een betaalbare prijs. De ZyWALL firewalls beschikken over uitgebreide features. Daarnaast leveren en installeren we Cisco firewalls en zijn gecertificeerd als Cisco Select Partner.

Cybercriminaliteit om ons heen neem steeds grotere en agressievere vormen aan. Helaas blijkt uit onderzoek dat ca. 40% van het MKB nog niet of slecht is bewapend tegen deze vorm van criminaliteit. We bieden daarom Next Generation Firewalls, waarmee u voor iedere gewenste situatie de juiste protectie in huis heeft.

Steeds vaker zijn er berichten in de media over het uitlekken van informatie. De kans is groot dat u uw netwerk, PC en e-mail verkeer beveiligd heeft. Maar wat te denken van de harde schijf in uw printer of multifunctional en printopdrachten. De toepassing van beveiligingsoplossingen is dan ook noodzaak geworden. We kennen diverse oplossingen op het gebied van documentbeveiliging.

Klanten aan het woord

Onze disciplines

Printers

Grootformaat & Plotters

Switches

NAS servers

Multifunctionals

Toners & Supplies

Firewalls

Routers & Modems

Scanners

Service & Onderhoud

WiFi