Cloud VPS

U bevindt zich hier: Home / Cloud VPS

Het IT-landschap is de laatste jaren in hoog tempo aan het veranderen. Ook bedrijven merken in toenemende mate dat verouderde IT-omgevingen niet meer volstaan. Flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbesparing worden steeds belangrijker. Een eigen cloud VPS is dan ook de nieuwe standaard.

Een cloud VPS is een eigen virtuele applicatieserver in de cloud. U kunt ervoor kiezen om deze cloud server apart af te nemen of in onze Hosted Desktop omgeving. Welke keuze u ook maakt: u zult merken dat onze cloud diensten zichzelf al heel snel terugverdienen.

Cloud VPS server: een flexibele cloud oplossing 

Een cloud VPS is een flexibele cloud oplossing die altijd is afgestemd op uw unieke situatie. Zo zal uw cloud server precies genoeg rekenkracht, cloud opslag, dataverkeer en geheugen bevatten als noodzakelijk is voor uw onderneming.

Bij een flexibele oplossing horen ruime keuzemogelijkheden. U kiest daarom zelf of uw cloud VPS al is ingericht of beheerd. Wilt u compleet ontzorgd worden en geen omkijken meer hebben naar uw cloud hosting? Dan verzorgen wij uiteraard de volledige inrichting en het beheer van uw cloud server.

Cloud hosting met uw eigen dedicated cloud VPS server

Een cloud VPS bij Cloud uit Twente biedt u unieke mogelijkheden die in een traditionele IT-omgeving duur of ondenkbaar zijn. Goede voorbeelden zijn onder meer cloud hosting van websites met piekbelasting en hosting van bedrijfskritische applicaties.

Maar onze cloud VPS diensten gaan verder dan toepassingen op het gebied van cloud hosting. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook verplaatsing van uw ICT-infrastructuur naar het datacenter, virtualisatie van serveromgevingen of een complete fallback voor uw volledige ICT-omgeving.

Cloud VPS: private cloud server dedicated bij Cloud uit Twente

Klanten van Cloud uit Twente kunnen rekenen op een cloud VPS van de allerhoogste kwaliteit. Ons Cloud Computing Basis pakket is een uitstekende optie voor kleinere bedrijven die een eigen cloud server (ook wel bekend als een dedicated cloud VPS) willen.

Is uw organisatie echter groter of zijn uw wensen complexer? Ook het Cloud uit Twente Computing Op Maat pakket biedt u dedicated private cloud oplossingen. Graag informeren wij u over de mogelijkheden van een op maat ingerichte cloud VPS voor uw onderneming.

Kies uit vele andere cloud diensten

Het inrichten en beheren van een eigen cloud VPS is in de praktijk een stuk gemakkelijker dan u wellicht denkt. Wij begeleiden u tijdens de overstap, zodat de medewerkers van uw bedrijf binnen de kortste tijd het grote gemak van onze cloud diensten kunnen ervaren.

Uiteraard bieden wij nog talloze andere interessante cloud oplossingen aan, waaronder cloud backup en cloud opslag. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een offerte op maat ontvangen? Laat het ons weten via info@clouduittwente.nl of bel naar 088 – 4800446.

Basis »


Cloud uit Twente Computing Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers. Cloud oplossingen zijn er in veel variaties.

Klik hier voor meer informatie »

Op Maat »


Complexere Cloud oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt.

Klik hier voor meer informatie »

Telefonie & Mobiel

Basis

Cloud uit Twente Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers. Geen lange looptijden of formulieren.

Op maat

Cloud uit Twente Op Maat is de zakelijke telefonie- en IT-oplossing voor grotere organisaties waar hoogwaardige communicatie een essentiële rol speelt.

Computing & Desktop

Basis

Cloud uit Twente Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers.

Op Maat

Complexere Cloud oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt. Dedicated private Cloud oplossingen

Internet & Hosting

Basis

Cloud Webhosting: zakelijke webhosting voorzien van hoogwaardige mail afhandeling, inclusief domeinnaam.

Op maat

Complexere Hosting of Internet oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt.

Printers & Netwerk

Basis

Printers en Multifunctionals kunt u kopen of leasen tegen scherpe tarieven, eventueel inclusief onderhoud en/of toners

Op maat

Complexere Printing en Netwerk oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt.

Klanten aan het woord

Onze disciplines

Hosted Desktops

Cloud Anti-Spam & Antivirus

Office 365

Software

Networking

Virtualisatie

Cloud Filebox

Cloud Server (VPS)

Google Apps

Security

WiFi

Colocatie & Datacenter

Cloud Back-up

Cloud Exchange Online

Hardware

Back-up & Storage

Systeem- & Netwerkbeheer

27x7 Monitoring