Cloud Hosting: Op maat

U bevindt zich hier: Home / Cloud Hosting: Op maat

 

Complexere Hosting of Internet oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt. Denk aan koppelingen van IT infrastructuren, interconnectie, VLANS binnen uw netwerk of dedicated voice lijnen.
NLTM, OneXS, NDIX, Vodafone, Ziggo, KPN, Previder en Tele2 zijn netwerkpartners. Hierdoor combineren wij verbindingen van verschillende leveranciers en op basis van verschillende technologieën tot één Virtual Private Network (VPN). Samen met u kiezen we voor elke locatie van uw onderneming de optimale combinatie van snelheid, betrouwbaarheid en prijs.

Uw organisatie staat voortdurend in contact met de buitenwereld. Telefoon, e-mail en internet zijn niet meer weg te denken uit uw bedrijfsproces. U heeft een verbinding nodig die betrouwbaar, veilig en kostenefficiënt is. Een hoogwaardig netwerk houdt niet op bij uw eigen (interne LAN of WAN) omgeving. De juiste netwerkaanbieder is zeker zo belangrijk. Als communicatie-technisch bedrijf zijn wij thuis in alle mogelijkheden van de verschillende verbindingen. Onze kennis en ervaring gebruiken we in ons advies aan u. Samen bepalen wij de juiste communicatiemiddelen en communicatiemedia voor uw organisatie.

 

Interesse in Cloud Hosting Op maat? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier

Telefonie & Mobiel

Basis

Cloud uit Twente Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers. Geen lange looptijden of formulieren.

Op maat

Cloud uit Twente Op Maat is de zakelijke telefonie- en IT-oplossing voor grotere organisaties waar hoogwaardige communicatie een essentiële rol speelt.

Computing & Desktop

Basis

Cloud uit Twente Basis is gemaakt vóór ondernemers, dóór ondernemers.

Op Maat

Complexere Cloud oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt. Dedicated private Cloud oplossingen

Internet & Hosting

Basis

Cloud Webhosting: zakelijke webhosting voorzien van hoogwaardige mail afhandeling, inclusief domeinnaam.

Op maat

Complexere Hosting of Internet oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt.

Printers & Netwerk

Basis

Printers en Multifunctionals kunt u kopen of leasen tegen scherpe tarieven, eventueel inclusief onderhoud en/of toners

Op maat

Complexere Printing en Netwerk oplossingen voor grotere organisaties, waarbij IT een cruciale rol speelt.